Träning vecka 13 (av 30 kvar till IronMan Austria)

Summa: 3 tim 30 min

Löpning: ca 1 tim 40 min, ca 19 km

Simning: ca 40 min, ca 1,5 km

Crossfit: ca 1 tim 10 min

Sammanfattningsvis: Nej det där va fan ingen bra vecka träningsmässigt. Ett bra pass (rejält jobbigt crossfit med grabbarna i Uppsala) och ett ok pass (löppasset på måndagen). Annars inte mkt att hänga i granen. Men anledningen till det var ju att det var (för) mycket tjänsteresande. Var i Stockholm på möten ons-fre med möten från tidiga morgon till in på kvällen. Och sen gick ju söndagen åt till att kolla femmil, hockey å flyga hem till Wien. Nåja… Ingen skada skedd. Det blir bättre kommande veckor! Våren e ju på g i Wien

Måndag

Löpning ca 1 tim, ca 11,5 km

Petade in en ok ganska kuperad runda efter möten i Bratislava. Gillar nya Mirage 4! Gillade ju inte riktigt 3an när jag provade den lite så köpte aldrig den utan har väntat länge på 4an. Fullständigt älskat min Mirage 2 och sprang i princip hål i sulorna. 4an känns ganska lik 2an. Det e bra :) Kanske lite tightare och med lite mer känsla i frånskjutet. Svarar riktigt bra. Egentligen e det ju könstigt att man kan göra en så lätt sko med så minimalistisk och direkt känsla så väldämpad. All thumbs up!!

bild 1

Tisdag

Simning ca 40 min, ca 1,5 km

Fan va tjåkkisar å dret-ongar i vägen. Hatar å simma i dessa överfyllda skit-hallar! Fifan. Må det snart bli varmt i de olika pölarna runt om i trakterna av Wien så man kan simma utomhus. Enda positiva e väl att man ändå bet ihop å körde en 60 längder eller va det nu blev. Hade ingen klocka med så jag försökte köra sets om tio längder åt gången för å hålla lite koll samt få lite kvalle i det hela.

Torsdag

Löpning ca 40 min, ca 8,5 km

På möten i Sthlm ger ju ingen ursäkt att inte röra på sig lite. Släpade mig runt Riddarfjärden i lite lagom lökig takt. Kändes la sådär… Men kanske va mest för att det efter halva rundan började smyga på sig ett stigande behov av att få komma tillbaka till hotellet för ett stora-A på dass. Haha… Skyller på det och inte på benen :)

Lördag

Crossfit, ca 1 tim 10 min (inkl uppvärm å nedvarv)

Men jävel va jobbigt. cirkelträning med Bagarov å Perka the Perk. Jag va ju svagare än en myrslok på neråttjack. Men bra pass som fan. Om jag visste alla övningar skulle jag berätta. Haha. Men oj va det tog! Perkele det blir träningsvärk det här!

bild 2