Ett aktivt liv mot Cancer

StinaMitt hjärta slår lite extra för rörelseglädjen och folkhälsan. Jag har en tro att när livet känns tufft och kämpigt kan vi välja att göra något som känns meningsfullt, röra på oss och samtidigt samla in pengar till förmån till forskning och information inom cancerområdet. Min ide att kombinera träning med en insamling har resulterat i hemsidan www.aktivtlivmotcancer.se startades. Min cancerresa började med en liten knöl som sedan helt ogenerat spridit sig i min kropp. Jag och cancern har tagit många fajter och mitt senaste halvår har bestått av skolarbeten, operationer, träning, cellgifter, glädje och sorg i en enda stor röra. Det har varit en tuff tid men jag har även fått uppleva massor med kärlek och stöd från mina vänner som gett mig hopp och kämparglädje när kroppen strejkat.