Så här är ni med och skänker till cancerforskningen via Anna Rydstedts fond hos Cancerfonden: Långlopp!

Här följer info om hur ni är med och skänker till cancerforskningen via Anna Rydstedts fond www.långlopp.com i samband med att jag kör Ironman Austria på söndag 29 juni. Det ser ut som en herrans massa steg nedan men det tar verkligen bara ett par minuter och det sker via Cancerfondens officiella hemsida så allt går precis rätt till.

Bakgrundsinfo om Annas idé med fonden hittar ni bl.a. här http://långlopp.com/om-langlopp/ och tankarna kring mina små bidrag här http://thesuperjudge.wordpress.com/about/ och http://thesuperjudge.wordpress.com/multiutmaningen-gar-vidare-2014/

Alltså:

–       in på www.långlopp.com (viktigt att ni skriver med ”å” så ni kommer till nya hemsidan)

–       klicka på ”stöd insamlingen” i mitten högst upp

–       klicka på orange banner ”ge en gåva”

–       klicka på orange banner ”skänk via betalkort/internetbank”

–       då hamnar ni direkt på Långlopps sida hos Cancerfonden

–       välj ”valfritt belopp” och fyll i det antal minuter jag behövde på mig för att gneta mig runt. Detta meddelar jag så snart jag har återgått till hanterbar status efter målgång på söndag 🙂

–       OBS att ni självfallet kan fylla i en mindre summa om ni tycker att jag ägnar mig åt för långa race och tycker att ca 700 kronor är lite styvt! Det är många bäckar små som gör jobbet och jag inser att ca 700 SEK är en ganska hög summa. Kör 50 öre/minut istället för 1 SEK/minut, eller gå ihop ett par, tre stycken och dela på det. Eller kanske gör ngt själv just den här dagen och skänk dina egna minuter i kronor! Allt är tillåtet! Huvudsaken är att så många som möjligt hänger med.

–       fyll i enligt instruktionerna (och lägg till en bild om ni vill 🙂 ) och klicka på orange banner längst ner ”skänk din gåva”

–       fyll i kortnummer etc eller genomför internetbanksöverföring (långt ord!) och klicka på ”kontrollera och betala”

–       klicka därefter gärna på ”tillbaka till insamlingen”

–       scrolla sedan längst ner på sidan och klicka på ”skriv en kommentar” och fyll gärna i namn och skriv en kommentar i gästboken!

Stort och hjärtligt tack till alla er som är med. Det gör skillnad! Annas fond har hittills samlat in över 525 000 (!) till Cancerfonden tack vare er frivilliga som är med och skänker! Det är ganska mkt som kan göras för över denna halva miljon. Mitt bidragande är blygsamt som nämnts tidigare med sammanlagt dryga 30 000 SEK. Men många bäckar små som sagt! Häng med på söndag! Jag kommer tjöta mer på er, var så säkra 🙂 Och tack än en gång till Intersport Åmål och Christer Lundberg som redan lovat 2 000 kronor. 1000 till Ironman och 1000 till Swiss Alpine i slutet av juli 🙂