13 500 SEK till Cancerfonden i sommar och över 41 000 SEK på mindre än ett och ett halv år. Tack vare alla er som varit med!! :)

Det har blivit dags att sammanfatta insamlandet till Cancerfonden via Långlopp under sommarens två stora race, Ironman Austria och Swiss Alpine. Över 11 500 kronor!! Tack alla som varit med! Jag tror jag har koll på de flesta som var med enligt nedan. Men kan ha glömt någon eftersom ett par, tre bidrag har listas som anonyma. Om ni vill va med på listan men inte finns så hör av er 🙂 Jag uppdaterar så gärna!

11 500 är förvisso inte lika mycket som de 28 000 vi fick ihop ifjol, men då tjötade jag på er i hela 17 tävlingar. I år valde jag som bekant att välja bara ett två större race. Och ändå hjälpte ni till med 11 500! Fantastiskt!

Tillsammans med de ca 2 000 som vi fick ihop i samband med längdtävlingen Dolomitenlauf i januari har vi alltså på ett och ett halvt år samlat in en bra bit över 40 000 till cancerforskningen! Många bäckar små gör stor skillnad!

Nu e det ju inte slut på gnetande riktigt än för året. Som det ser ut kommer hösten att innehålla tre race till där ni gärna får hänga med och skänka. Jag kommer inte tjöta riktigt lika mycket på er då, med tanke på att Ironman och Swiss Alpine var årets stora mål. Men om ni vill hänga på för en god sak så blir jag så klart oerhört tacksam.

Som det ser ut nu blir det först den heeeelt galna Schneebergtrail 27 september. Den är förvisso bara 32 km lång men har hela 2500 höjdmeter på dessa 32 km. den minnesgode kanske drar sig till minnes att Swiss Alpine anses rätt jobbig med 2800 höjdmeter. På 80 km… Så med 2500 höjdmeter på 32 km blir det inte mkt plats för utförs. Det är möjligen inte helt taktiskt korrekt att köra detta race med tanke på att jag ju e bättre på att kuta som en mungo på speed utförs… Men men… Läste om den här häromdagen och kan inte låta bli. Återkommer till detta. Inte minst med lite utrustningsfunderingar eftersom jag har sett att ungefär hälften kör med stavar och hälften utan. Hmmm…

Sen blir det nog en vanlig asfaltsmara i mitten av oktober (har ju inget annat för mig nämnda helg) och det riktigt fina terrängloppet Wolfgansee runt på 28 km i slutet av oktober.

För er som (av ngn egendomlig anledning) känner för att läsa om såväl Ironman Austria som Swiss Alpine på bloggen lägger jag till länkarna här igen. Bara så ni vet vad ni varit med och skänkt i samband med.

Och återigen! Stoooort innerligt tack och stora kramar till er som varit med. Känner ni er glömda så säg till! Men hoppas jag har med er alla!

https://thesuperjudge.wordpress.com/2014/07/18/race-report-ironman-austria-som-ni-har-vantat-eeeeh/

https://thesuperjudge.wordpress.com/2014/08/01/race-report-underbart-galna-swiss-alpine-med-sina-80-km-och-2860-hojdmeter/

De av er som finns på Fejjan har jag taggat där så gott det går Men ni vet vilka ni e! 🙂

Karin å Göran
Lizen å Fredrik
Ulf å Annika
Ulf å Maria
Mats å Annika
Johanna å Lars
Eva å Erik
Hela SGS-gänget med Fredde i spetsen
Hela ambassad- å OSSE-gänget i Wien med Ingrid i spetsen
Per å Emma
Jonas å Linda
Tom
Christer Lundberg och Intersport Åmål
samt då ett par, tre anonyma välgörare!

Stoooora tack-kramar igen!!

RT0745_030263RT0745_056046RT0745_067849bild 2bild 1