OM LÅNGLOPP

anna_800

Så här startades Långlopp.com

Den 15 januari 2010 fick Anna Rydstedt beskedet att hon hade cancer. Anna bestämde sig för att genomföra alla 3 Klassiker under ett år. Privatpersoner och företag kunde skänka pengar till Cancerfonden och fick då sin logo eller namn på Annas kläder under loppen. Anna startade även den här hemsidan för att göra projektet än mer synligt. Detta resulterade i många bidrag till Cancerfonden.

Den 20 mars 2012 tog tyvärr cancern Annas liv. Projektet hade då inbringat mer än 200 000 kr. Ett av Annas önskemål var att Långlopp.com skulle leva vidare. Givetvis driver vi nu detta projekt vidare i Annas anda.

Och syftet med insamlingen är glasklart – Ett aktivt liv mot cancer

 

1 krona/minut – det är så vi vill fortsätta med projektet

Över 400 000 kr är insamlade till Cancerfonden och det är vi jättestolta och glada för. Men vi är inte nöjda. Vi vill samla in ännu mer viktiga pengar genom att inspirera dig och andra att skänka 1 krona/minut via lopp och utmaningar.

 

Alla kan hjälpa till – inget är för litet eller för stort

Ingen aktivitet eller utmaning är för liten eller för stor. Grundidén är enkel: skänk 1 kr/minut. En 25 minuters promenad innebär 25 kr till insamlingen och vill du utmana dina kompisar att göra likadant så blir det ännu mer. Har du en idé på en stor utmaning så hjälper vi gärna till att arrangera den och skriver om den här på hemsidan. Du kanske vill vara med och blogga om din utmaning? Hör av dig direkt!